MAJSTOR IZ JABLANICE OTKRIO NEPOZNATE DETALJE: Vahid Halilhodžić dvaput odbio voditi reprezentaciju Hrvatske, imao je dobre razloge…

Bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić priznao je u razgovoru za hrvatske medije da je u dva navrata odbio voditi reprezentaciju Hrvatske.

  • Sport

  • 07. Dec. 2020  07. Dec. 2020

  • 1

Dvaput su ga kontaktirali iz HNS-a, tačnije Zdravko Mamić je kontaktirao s njim u vezi sa preuzimanjem "Vatrenih", ali je Vaha to odbio zbog Bosne i Hercegovine.

- Dva puta su me kontaktirali i pitali me bih li preuzeo hrvatsku fudbalsku reprezentaciju. No, oba puta sam odbio. Zašto? Kao prvo, oba puta bio sam zauzet i imao sam dobar posao, a kao drugo, prije toga sam odbio klupu reprezentacije Bosne i Hercegovine - rekao je Halilhodžić i dodao:

- Iskreno, zaista bi bilo nelogično, nemoralno od mene, potpuno netaktički, da sam prihvatio posao hrvatskog selektora, a odbio sam svoju BiH. To bi bilo apsurdno, a znate i kakvi su ljudi u mom kraju te šta bi govorili.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...