ZORAN ŠPRAJC U SAMOIZOLACIJI: "Pusa svima, a ne samo njima"

Gledaoci su mu u komentarima zaželjeli brz oporavak, ali i poručili kako ima dobru zamjenu u Mojmiri Pastorčić.

  • Regija

  • 07. Dec. 2020  08. Dec. 2020

  • 0

Zoran Šprajc, voditelj RTL-ove emisije RTL Direkt na Instagramu je objavio kako će do iduće sedmice pauzirati od etera, budući da je u samoizolaciji, piše Večernji list

- On Air, not. Tj. barem ne ovaj tjedan. Zahvaljujući svojim bližnjima provest ću ga s njima u samoizolaciji. Ak bude sve ok, u #RtlDirekt se vidimo idući tjedan. Pusa svima a ne samo njima, napisao je Šprajc na Instagramu, uz prigodne hashtagove #covid19, #samoizolacija i #desetdanadoma.

Gledatelji su mu u komentarima zaželjeli brz oporavak, ali i poručili kako ima dobru zamjenu u Mojmiri Pastorčić.

Podsjetimo, Šprajc je prošle godine doživio infarkt te završio u zagrebačkoj bolnici. Tamo je proveo nekoliko dana, nakon čega su ga liječnici pustili na kućnu njegu. Prije mjesec dana ponovno je bio u bolnici, te objavio fotografiju na Instagramu.

Kao i svaki pravi motor, a osobito onaj koji pogoni ovakav teretnjak, konačno i moj ima četiri cilindra - napisao je Zoran i nahvalio ljekare koji su mu ugradili stent.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...