ALEKSANDRA PANDUREVIĆ POZVALA PARLAMENTARKE: "Podržite Sanju Košarac, žrtvu porodičnog nasilja, njen muž Staša je i mene udario!"

Aleksandra Pandurević, koja je u dva navrata bila poslanica u Parlamentarnoj skupštini BiH, često se sukobljavala sa zastupnikom SNSD-a Košarcem, a vrhunac je bio 2018. godine.

  • Mini market

  • 08. Dec. 2020  08. Dec. 2020

  • 1

Aleksandra Pandurević, članica rukovodstva Srpske demokratske sranke i bivša poslanica u Parlamentu BiH, reagirala je na potresno otvoreno pismo kojim se javnosti obratila Sanja Košarac, supruga ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Staše Košarca.

"Tuđi privatni život me ne zanima, pa ni Košarca", napisala je i nastavila: "No, na nasilje nad ženom i djecom ne smijemo biti slijepi. Vjerujem Sanji, jer je i mene (Košarac) udario."

Ona je prozvala sve "dame u Parlamentarnoj skupšini BiH": "Ako na ovo ne reagujete, bez obzira na partije i interese, vratite vaše mandate, jer ste nedostojne naziva "žena"."

alt

Aleksandra Pandurević, koja je u dva navrata bila poslanica u Parlamentarnoj skupštini BiH, često se sukobljavala sa zastupnikom SNSD-a Košarcem, a vrhunac je bio 2018. godine, kada ju je nasilni poslanik nakon jedne od rasprava na hodniku huliganski odgurnuo ramenom. Nakon njenih verbalnih reakcija, on se izvinio i kazao da ju je slučajno "zakačio".

Klub poslanika SDS-a u Parlamentu BiH tada je energično zatražio da im se dostavi snimak ovog incidenta, što im je i obećano. No, narednog dana odgovoreno im je da kamera koja je trebala snimiti ovaj događaj, nije radila?! Na čelu Službe za zajedničke poslove Parlamenta BiH tada je bio Siniša Perković, stranački kolega Staše Košarca.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...