MAGAZINOVIĆA PITALI KAKO SE OSJEĆA KAO SRBIN U SARAJEVU: Pogledajte šta je poručio (VIDEO)

Magazinović je, odgovarajući na pitanja novinara, ostao zatečen pitanjem osjeća li se on, kao pripadnik srpskog naroda, sigurno u Sarajevu.

  • Društvo

  • 10. Dec. 2020  10. Dec. 2020

  • 2

Zastupnika SDP-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sašu Magazinovića novinari su pitali kako se osjeća kao Srbin u Sarajevu.

Podsjetimo, predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) Milan Tegeltija, koji se nalazi u centru pravosudne afere, kazao je da se kao Srbin osjeća neprijatno i nesigurno u Sarajevu.

Magazinović je, odgovarajući na pitanja novinara, ostao zatečen pitanjem osjeća li se on, kao pripadnik srpskog naroda, sigurno u Sarajevu.

"Kako će se u Sarajevu osjećati dijete rođeno u Sarajevu? Pitanje je višak. Ko se u Sarajevu može ružno osjećati? To što neko ima oraha u džepovima pa možda pokušava na taj način skrenuti pažnju je njegovo lično pravo, ali je grijeh prema ovom gradu i ljudima u ovom gradu", rekao je Magazinović.

Dodao je da svi prate ovu priču u vezi s Tegeltijom, ali pitanje ga je, istaknuo je, iznenadilo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...