ZASTUPNIČKA DOKOLICA: Dok traje sjednica Skupštine KS, Konaković "tipka" na Facebooku

Predsjednik NiP-a i zastupnik u Skupštini KS oglasio se na Facebooku za vrijeme sjednice i poručio kako nervoza kulminira.

  • Mini market

  • 17. Dec. 2020  18. Dec. 2020

  • 4

Zastupnici Skupštine Kantona Sarajevo usvojili su dnevni red s dvije tačke, Izmjene i dopune Zakona o organizaciji i djelokrugu organa uprave i upravnih organizacija Kantona Sarajevo po hitnom postupku te Prijedlog odluke za izbor predsjedavajućeg i zamjenika predsjedavajućeg tog zakonodavnog tijela.

Uprkos činjenici da je usvojen dnevni red, prva dva sata sjednice obilježila je rasprava zastupnika Stranke demokratske akcije i zastupnika stranaka "četvorke" u vezi s hitnosti održavanja današnjeg zasjedanja. Novoimenovani zastupnik Haris Zahiragić pozvao je novoimenovanog predsjedavajućeg Elvedina Okerića da se sam sankcionira i udalji sa sjednice, a da predsjedavanje preuzme neko drugi.

Kompletno viđenje ove situacije na svom Facebook profilu iznio je i lider Naroda i pravde Elmedin Konaković.

- Vrijedi prebaciti na TVSA. Pogledajte kako SDA pokušava odugovlačenjem i izmišljanjem poslovničkih intervencija ostaviti ovu vladu u foteljama još koji sat. Nervoza baš kulminirala. Ko može, vrijedi vratiti snimak - poruka je predsjednika NiP-a i zastupnika u Skupštini KS.

Vrijedi prebaciti na TVSA. Pogledajte kako SDA pokusava odugovlacenjem i izmisljanjem poslovnickih intervencija ostaviti...

Posted by Elmedin Dino Konakovic on Thursday, December 17, 2020

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...