KAP JE PRELILA ČAŠU, GLUMCI DALI OTKAZ: Tom Cruise ponovo napravio scenu…

Pet članova tima napustilo je "Mission: Impossible 7" nakon ispada Toma Cruisea.

  • Kultura

  • 18. Dec. 2020  18. Dec. 2020

  • 0

Izvor blizak produkciji tvrdi da je nekoliko ljudi dalo ostavke nakon što se  glumac i producent loše ponio prema brojnim članovima tima zbog kršenja sigurnosnih protokola u vezi s Covidom-19.

“Napetost je trajala mjesecima i ovo je bila posljednja kap koja ja prelila čašu. Otkad je to postalo javno, bilo je sve više negativne energije i nekoliko je radnika dalo otkaz", prenosi Nme.com.

Navedena informacija još nije potvrđena od Toma Cruisea, prenosi Radio Sarajevo.

Prema zvaničnim navodima, film "Mission: Impossible 7" trebao bi izaći krajem naredne godine, tačnije 19. novembra 2021. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...