DOK SE PLENKOVIĆ BAVI IZBORIMA U MOSTARU I POTPORI ČOVIĆU: Koronavirus doletio i u Hrvatsko ratno zrakoplovstvo

Zaraza je odgodila i ovosedmičnu proslavu Dana hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

  • Regija

  • 18. Dec. 2020  19. Dec. 2020

  • 4

Koronavirus uvukao se i u Hrvatsko ratno zrakoplovstvo. Ministar obrane Mario Banožić potvrdio je na upit televizije Nova da je zaraza prisutna u zrakoplovnoj bazi na Plesu.

Nije, međutim, iznosio konkretne podatke o kojim razmjerima se radi, koliko je pripadnika oružanih snaga zaraženo, odnosno, koliko ih se nalazi u samoizolaciji. Zaraza je odgodila i ovosedičnu proslavu Dana hrvatskog ratnog zrakoplovstva, prenosi Dnevnik.hr.

''Ono je odgođeno za koji dan dok se epidemiološke mjere i pitanje broja zaraženih ne svede na jedan normalan okvir onda ćemo i obilježiti Dan hrvatskog ratnog zrakoplovstva'', rekao je ministar odbrane Mario Banožić.k

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...