NADZORNA KAMERA SNIMILA JE SVE: Stanje u Krajini je dramatično, objavljen novi snimak pokušaja provale...

I dalje je mnogo migranata na ulicama bosanskohercegovačkih gradova i žive od danas do sutra, bez stalnog smještaja, prinuđeni da se snalaze na razne načine.

  • Hronika

  • 22. Dec. 2020  22. Dec. 2020

  • 2

U susretima migranata s našim građanima neizbježne su incidentne situacije. Jučer je Aldin Durić iz Male Lise kod Cazina prijavio pokušaj provale u svoju kuću. Objavio je i video sa svoje nadzorne kamere, koja je zabilježila jednog migranta kako uporno pokušava da željeznom šipkom provali vrata.

- Danas se desilo meni, sutra vama. Ovo je snimljeno oko tri sata ujutro, nakon čega je provalio u autobus komšije. Počinilac je uhvaćen​, procesuiran, ispitan i pušten, evo ga opet se šeće po Maloj Lisi kod Cazina - naveo je Durić.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...