TUŽNA VIJEST IZ BANJE LUKE: Mićo Mićić je...

Zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, 2. decembra priključen je na respirator. Nažalost, Mićić se nije izborio s bolešću.

  • Vijesti

  • 23. Dec. 2020  23. Dec. 2020

  • 2

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić preminuo je danas od posljedica zaraze koronavirusom. Mićić je preminuo u banjalučkom UKC-u oko 12 sati. Njemu je 26. novembra potvrđeno prisustvo koronavirusa, a zbog teže kliničke slike, prebačen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci.

Zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, 2. decembra je priključen na respirator. Nažalost, Mićić se nije izborio s bolešću.

Mićo Mićić je rođen 1956. godine u Bijeljini. Osnovnu školu je završio u Gradcu i Crnjelovu, a Srednju tehničku školu u Bijeljini. Fakultet za fizičku kulturu je završio 1981. godine u Sarajevu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...