"REVOLUCIONARI" IZ VITEZA PONOVO ODUŠEVILI DRŽAVU; POKRENULI SU NOVI PROJEKT: Kerim Hadžić iz "Derubis Yachta" - "Drugačiji smo od svih proizvođača iz Evropske unije"

O proizvodnji luksuznih kamp-prikolica u Vitezu danas je za televiziju Hayat govorio Kerim Hadžić, direktor razvoja ovog projekta u kompaniji "Derubis Yachts".

  • Ekonomija

  • 23. Dec. 2020  24. Dec. 2020

  • 0

Kako je kazao Hadžić, ideja o proizvodnji luksuznih kamp prikolica je došla iz toga što se njegovi partneri i on vole takmičiti.

"Nakon proizvodnje katamarana sljedeća najizazovnija stvar jeste autoindustrija. Vjerujem da su kamp prikolice pravi put kojim se treba ići u autoindustriju. Vrijeme kada smo istraživali tržište je bilo vrijeme prije pandemije, i mogu kazati da je ovo jedno od rijetkih tržišta koje je zabilježilo rast zahvaljujući COVID pandemiji", rekao je Hadžić.

Kako dodaje, ove godine prodaja kamp prikolica u Njemačkoj bilježi porast od 31,1 posto. Svake godine bude registrirano novih 78.000 kamp prikolica širom Evrope.

"Tržište postoji i što više pandemija bude trajala tržište će više rasti jer ljudi uvijek traže otklon od kolektivnog smještaja i žele provoditi svoj odmor u privatnijem ambijentu", smatra Hadžić.

Ističe da se njihove prikolice se izdvajaju po vanjskom dizajnu, i to im omogućavaju materijali sa kojima rade.

"Mi smo učinili revoluciju u vanjskom dizajnu kao što će sigurno tržište i potvrditi. Drugačiji smo od svih proizvođača bilo gdje iz EU. Koristimo inovativne materijale i tehnologije izrade i vjerujem da nudimo sigurnost i čistoću, kako vožnje kućice tako i boravka u kampu. Tu smo apsolutni lideri", kazao je Hadžić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...