POTPUNA POMUTNJA U KONAKOVIĆEVIM REDOVIMA: Nakon reakcije Naroda i pravde, oglasio se i vijećnik kojeg su izbacili iz stranke

Srđan Srdić danas je i zvanično preuzeo uvjerenje o mandatu u Općinskom vijeću Novo Sarajevo. U Vijeće je ušao kao kandidat Naroda i pravde. Međutim, jučer su iz ove stranke obavijestili javnost da je on isključen.

  • Mini market

  • 25. Dec. 2020  25. Dec. 2020

  • 4

"Povodom medijskih saopćenja vezanih za vijećnika u Općinskom vijeću Novo Sarajevo Srđana Srdića, dužni smo saopćiti kako Srđan Srdić nije napustio Narod i pravdu, već je, zbog učešća u neregularnostima tokom izbornog procesa, prvo suspendiran, a potom i ̌isključen iz Naroda i pravde. Klub vijećnika Naroda i pravde u Općinskom vijeću Novo Sarajevo ima osam vijećnika i u punom kapacitetu će nastaviti s radom u interesu građana", naveli su jučer iz Naroda i pravde.

Dva sata prije ovog saopćenja oglasio se Srdić koji je naveo da nije napustio NiP.

"Nisam napustio NiP, niti želim napustiti partiju kojoj sam svojim zalaganjem i doprinosom donio 1.959 glasova. To su špekulacije i neistinite informacije i ja ih demantiram! Zašto na Facebook stranici Općinskog odbora NiP-a Novo Sarajevo nema moje slike, to trebate pitati administratora ili eventualno predsjednika Općinskog povjereništva, vjerujem da će vam oni dati valjani odgovor. Ponavljam da sam i dalje član Naroda i Pravde i svakako da tu ostajem, jedino ukoliko Predsjedništvo NiP-a ne odluči drugačije", naveo je Srdić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...