BUDITE ODGOVORNI, OSTANITE KOD KUĆE: Epidemiolog srbijanskim (turbo)folkerima ugasio i posljednju nadu za masnu zaradu

Srbijanski epidemiolog, dr. Branislav Tiodorović osvrnuo se na činjenicu da je na Zlatiboru prodato 1.000 ulaznica za koncert jednog izvođača...

  • Estrada

  • 25. Dec. 2020  25. Dec. 2020

  • 0

U isto vrijeme, u Beogradu mnogi restorani i klubovi odobravaju rezervacije.

"Biću direktan, taj koji je odlučio da prodaje aranžmane - to je njegov problem. Čak ću biti direktnji - većina Kriznog štaba je saglasna i neće omogućiti doček Nove godine na organizovan način", komentariše dr. Tiodorović. Prema njegovim riječima, niko nije dobio saglasnost da to organizuje.

Na pitanje šta daje uvjerenje da medicinski dio štaba neće biti preglasan i da Krizni štab neće donijeti odluku da se mjere za Novu godinu ublaže, on je rekao: "Mi smo praktično svaki dan u kontaktu. Morate shvatiti da, ako ne omogućite da funkcionišu osnovne delatnosti - to može da ugrozi zdravlje i to nije kompromis. Ali, popuštanje mera za Novu godinu dovelo bi do novog talasa i mogao bi da dostigne najgore pikove koje smo imali", objašnjava dr. Tidorović.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...