POČELO IZMJEŠTANJE MIGRANATA IZ “LIPE”: Niko ne zna gdje idu, stigli i autobusi (VIDEO, FOTO)

Migranti su od jutros spremni, s ruksacima na leđima i "lunch" paketima, te su tako čekali autobuse.

  • Društvo

  • 29. Dec. 2020  29. Dec. 2020

  • 0

U kampu "Lipa" kod Bihaća u toku je akcija izmiještanja migranata iako nije poznato na koju lokaciju, javlja reporterka N1 Snežana Mitrović.

Reporterka N1 javlja da je u kamp stiglo 11 autobusa, a migranti koji su od jutros spremni, s ruksacima su se uputili prema autobusima.

Migranti su od jutros spremni, s ruksacima na leđima i "lunch" paketima, te su tako čekali autobuse.

Podsjetimo, migranti su u proteklom periodu bili izloženi lošim vremenskim i životnim uvjetima u spomenutom kampu, prizori koji su zabilježeni su izazvali brojne reakcije domaće i međunarodne javnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...