VUČIĆEV „INFORMER“ DOTAKNUO DNO: Nakon katastrofalnog zemljotresa u Hrvatskoj, osvanuo naslov za zatvora (FOTO)

Srbijanski tabloid "Informer", neslužbeno glasilo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, konačno je dotaknuo dno.

  • Regija

  • 30. Dec. 2020  30. Dec. 2020

  • 2

„OVO JE SRBIN KOJI JE NASTRADAO U ZEMLJOTRESU U HRVATSKOJ! Za još dve žrtve se utvrđuje da li su Srbi!“, piše beogradski „Informer“, neslužbeno glasilo Aleksandra Vučića.

„U Srpskom selu Majske Poljane kraj Gline poginuo je jedan Srbin, dok se za još dve žrtve veruje da su Srbi. Među poginulima je devetnaestogodišnji Srbin Darko Kozić, dok se za starijeg stanovnik sela Stevu Bulata i jednog mlađeg meštanina čije je prezime Jurković veruje da su takođe Srbi“, piše „Informer“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...