ČOVIĆEVI MEDIJI U EKSTAZI: Nakon objave novih izbornih rezultata u Mostaru, opet je meta Željko Komšić (FOTO)

Prema posljednjim podacima CIK-a BiH, a nakon što su obrađeni rezultati na svih 150 redovnih biračkih mjesta, te nakon prebrojavanja dijela glasova iz dijaspore, došlo je do promjene u odnosu političkih snaga, odnosno osvojenih mandata za Gradsko vijeće Mostara.

  • Mini market

  • 31. Dec. 2020  31. Dec. 2020

  • 0

Tako je, za sada, s obzirom na to da nisu obrađeni svi glasački listići iz dijaspore, na gradskom području Stari Grad Prva mostarska partija (PMP) dobila mandat, pišu Vijesti.ba.

To znači da „Koalicija za Mostar 2020“ , prema trenutnim rezultatima, ima 11 umjesto dosadašnjih 12 mandata.

Riječ je o razlici od devet glasova, koliku prednost ima kandidat PMP-a Nazif Derviškadić u odnosu na Harisa Nazdrajića, kandidata „Koalicije“ ispred DF-a.

Nakon ove vijesti, Čovićev HMS objavio je slavodobitni naslov u kojem glavnu ulogu, pogađate, ima njegov mrski neprijatelj...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...