OVO SE NIKADA PRIJE NIJE DOGODILO: Pogledajte nevjerovatne prizore Sarajeva u novoj 2021. godini (FOTO)

Nakon što je stara 2020. otišla unepovrat, a svijet je ušao u narednu godinu, efekti koronavirusa su ostavili traga na obilježavanje Nove godine svugdje u svijetu, pa tako i u glavnom gradu BiH.

  • Vijesti

  • 01. Jan. 2021  01. Jan. 2021

  • 2

Kako svjedoče fotografije našeg reportera, nastale u prvim minutama nove godine, ulice glavnog grada BiH prvi put u historiji bile su potpuno prazne.

Nešto ranije, policija i inspektori su izašli na teren te prečešljali nekoliko objekata u kojima su planirani doček i slavlje povodom novogodišnje noći.

Ovako je izgledao vatromet u Sarajevu.

U fotogaleriji pogledajte nevjerovatne prizore iz glavnog grada BiH.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...