TRAGEDIJA U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Nakon sinoćnje pucnjave u BiH, preminuo mladić

Povrijeđeni u pucnjavi su prevezeni u UKC RS, gdje je osoba D. S. u 00.30 sati preminula, čime je počinjeno ubistvo.

  • Hronika

  • 01. Jan. 2021  01. Jan. 2021

  • 0

Muškarac D. S., koji je sinoć ranjen u Trnu kod Laktaša, preminuo je od zadobijenih povreda u UKC-u Republike Srpske, potvrđeno je u MUP-u RS-a.

Policijskoj stanici Laktaši u 22.40 sati prijavljeno je da je Trnu na parkingu benzinske pumpe D. Č., koji je bio u društvu M. Đ. iz Laktaša, pucao iz pištolja i ranio D. S. u predjelu stomaka i A. B. u predjelu noge, obojica iz Laktaša.

– Povrijeđeni su prevezena u UKC RS, gdje je osoba D. S. u 00.30 časova preminula, čime je počinjeno ubistvo. D. Č. i M. Đ. su  uhapšeni, a o događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – rekla je portparolka MUP-a RS-a, prenose entitetski mediji. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...