CRISTIANO RONALDO OTKRIO O ČEMU SANJA: "Sve je u glavi, to je moguće"

Mislim da je to ostvarivo, kaže Ronaldo.

  • Sport

  • 02. Jan. 2021  

  • 0

Najbolji portugalski nogometaš 35-godišnji Cristiano Ronaldo vjeruje da će igrati još nekoliko godina, te se nada da će 2022. u Kataru osvojiti naslov svjetskog prvaka s Portugalom, objavili su talijanski mediji.

“Nije važno koliko imate godina, sve je u glavi. Trenutno se osjećam dobro i sretan sam. Za sebe vidim svjetlu budućnost i nadam se da ću igrati još nekoliko godina. No, u nogometu se nikad ne zna što će se dogoditi sutra. Zato kada razgovaram s mladim igračima uvijek im govorim da uživaju u onome što trenutno rade, jer nitko ne zna što donosi budućnost”, izjavio je Cristiano Ronaldo, koji je osvojio gotove sve što se moglo osvojiti, javlja N1.

No, nedostaje mu jedan trofej. “Sanjam o tome da osvojim naslov svjetskog prvaka s reprezentacijom Portugala. Mislim da je to ostvarivo”, dodao je Ronaldo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...