BEGIĆ RASPALIO VOLEJ PO MISIMOVIĆU: "On je lažov, ja se..."

"...s lažima ne mogu niti želim boriti."

  • Sport

  • 04. Jan. 2021  04. Jan. 2021

  • 2

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Elvedin Begić odgovorio je u razgovoru za portal Klix.ba na optužbe članova Izvršnog odbora Milorada Sofrenića i Vice Zeljkovića kako je upravo on glavni krivac što "Zmajevi" još nemaju selektora.

“Nisam bio u procesu izbora selektora niti na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH. S lažima se ne mogu i ne želim boriti”, rekao je Begić. Predsjednik Saveza je potom dodatno pojasnio zašto ne želi komentarisati optužbe kolega iz Izvršnog odbora.

“I na prošloj sjednici Komisije za izbor selektora, kada smo dobili odvojene izvještaje članova Stručne komisije Emira Spahića i Zvjezdana Misimovića, rekao sam da ne mogu podržati nijedan prijedlog Misimovića. Naime, on je u intervjuu koji je dao sredinom novembra portalu Klix.ba, slagao da do sada nije učestvovao u biranju selektora. Ne mogu opet podržati nekoga ko laže i ko će opet poslije nekog vremena reći da se nije ništa pitao”, poručio je Begić.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...