OVO JE KĆERKA HARISA I MELINE DŽINOVIĆ: Izrasla je u pravu ljepoticu i već diktira trendove na Instagramu (FOTO)

Pjevač Haris Džinović i Melina, poslije dvanaest godina veze, dobili su prvo kćerku Đinu, a potom i sina Kana, a jedno drugom su se zavjetovali na vječnu ljubav na svadbi koja je održana na veoma luksuznoj jahti „Maltese Falcon“.

  • Estrada

  • 04. Jan. 2021  05. Jan. 2021

  • 2

Đinu Džinović na Instagramu prati preko 25 hiljada ljudi, a po fotografijama se vidi da je naslijedila maminu ljepotu i da je sretno zaljubljena.

Na društvenim mrežama, gde je veoma aktuelna, Đina već diktira modne trendove. Veoma je umjerena, smjerna, prati trendove kao svi tinejdžeri.

Ona je u vezi sa fudbalerom Crvene Zvezde Andrejem Đurićem, sa kojim često objavljuje slike, prenosi NovaS.

- Kod nas u kući su, kao u većini porodica, podeljene uloge i tako dobro funkcionišemo. U one stvari koje Melina vodi ja se ne miješam jer ona to dobro radi. S druge strane, ja sam taj koji ima jednu drugu vrstu edukacije, a to je da postanem prijatelj sa djecom jer tada će mi se otvoriti i sve ću o njima znati. Ako smo na relaciji roditelj-dijete, to se neće dogoditi i djeca postaju zatvorena. To je neka formula koje se pridržavam i idem u tom pravcu, pa ćemo vidjeti da li je dobro, izjavio je jednom Haris Džinović.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...