KATASTROFA NEVIĐENIH RAZMJERA: Hiljade kubika otpada stigle do Višegrada, pogledajte snimke užasa (FOTO)

Nekoliko hiljada kubika otpada trenutno se nalazi na rijeci Drini u blizini Višegrada. Otpad je stigao do brane hidroelektrane rijekom Lim iz Crne Gore i pritokama Drine.

  • Hronika

  • 05. Jan. 2021  05. Jan. 2021

  • 0

Procjene su da je do brane stiglo oko četiri hiljade kubika otpada usljed pucanja lanca koji nije mogao da izdrži pritisak smeća.

Otpad je stigao do brane hidroelektrane rijekom Lim iz Crne Gore te pritokama Drine. Procjene su da je do na branu stiglo oko četiri hiljade kubika otpada usljed pucanja lanca koji nije mogao izdržati pritisak smeća.

Trenutno jedna od najljepših rijeka izgleda kao prava ekološka katastrofa.

alt altalt altalt altalt altArmin Durgut/PIXSELLalt altalt altalt altArmin Durgut/PIXSELLalt altalt altalt altalt altalt altArmin Durgut/PIXSELLalt altalt altalt altArmin Durgut/PIXSELLalt altFoto: ARMIN DURGUT / Pixsell

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...