NAKON PISANJA "SB-a"; PROPALI MEMIĆEVI PLANOVI: Muzur poništio sve konkurse za prijem državnih službenika, jer su bili čudni...

"Svaki naredni konkurs će biti samo u skladu sa potrebama Općine Ilidža", kazao je Muzur.

  • Društvo

  • 05. Jan. 2021  05. Jan. 2021

  • 2

Pisanje "Slobodne Bosne" urodilo je plodom. Novoizabrani načelnik općine Ilidža Nermin Muzur poništio je četiri konkursa za prijem oko 40 državnih službenika putem Agencije za državnu službu FBiH koje je bivši načelnik Senaid Memić raspisao u novembru prošle godine.

Muzur je prokomentarisao da su konkursi, najblaže rečeno, bili čudni.

„Svaki naredni će biti samo u skladu sa potrebama Općine Ilidža i na način koji propisuju zakoni naše domovine“, kazao je Muzur.

alt

Ova odluka sigurno neće značiti kraj Muzurovim problemima koje mu je Memić ostavio u amanet, dok se on bude odmarao u rezidenciji BiH u Maleziji.

Podsjećamo da su za "Slobodnu Bosnu" ranije iz kabineta bivšeg načelnika odgovorili da nisu u pitanju nova radna mjesta nego napredovanje u službi doškolovanjem, od pozicije namještenika u državnog službenika, što bi značilo da oni rade i da će i dalje biti na budžetu građana.

(Sl. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...