UKOLIKO IMATE PROBLEMA S CIRKULACIJOM - NIŠTA SE NE BRINITE: Ovaj stari recept provjereno djeluje, evo kako ga pravilno dozirati…

Kada koristimo narodne lijekove, čini nam se da ne liječimo samo tijelo nego i dušu.

  • Zdravlje

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 0

Zbog neuspjeha moderne medicine u liječenju brojnih tegoba, kao i štetnih učinaka lijekova, sve se češće vraćamo starim narodnim pripravcima, koji nas nikad nisu iznevjerili.

Kada koristimo narodne lijekove, čini nam se da ne liječimo samo tijelo nego i dušu.

Doznajte koji su provjereni ruski prirodni lijekovi, koji pomažu u ublažavanju raznih tegoba, od obične prehlade i začepljenog nosa, preko slabe cirkulacije pa sve do pojačanog opadanja kose.
 

Čaj od suncokretovih sjemenki – za cirkulaciju


Imate li problema s cirkulacijom pa su vam noge i ruke uvijek hladne, isprobajte ovaj provjereni ruski recept – čaj od suncokretovih sjemenki.

PRIPREMA

U pola litra kipuće vode dodajte šaku suncokretovih sjemenki te ostavite da odstoji nekoliko sati.

Svako jutro popijte po jednu šoljicu ovog čaja natašte. Osim kod slabe cirkulacije, ovaj napitak pomoći će boljoj funkciji vaše jetre, kao i kvalitetu vaše kose i kostiju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...