STIGLA PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Slaven Bilić ekspresno našao novi posao, nakon otkaza u WBA, mijenja zemlju, ali i kontinent…

Slaven Bilić je, prema svemu sudeći, ekspresno našao novi posao.

  • Sport

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 0

Nepunih mjesec dana nakon smjene na klupi West Bromwich Albiona, bivši selektor "Vatrenih" seli se u Kinu. Preciznije, na klupu Beiijing Guoana, gdje će zamijeniti Bruna Genesija.

"Počašćeni smo što možemo objaviti kako smo potpisali dvogodišnji ugovor s našim novim prvim trenerom, gospodinom Slavenom Bilićem i izraziti mu dobrodošlicu u klub", objavili su na službenoj Twitter stranici kineskog kluba.

 

Bilić je, prema svemu sudeći, dobio finansijsku ponudu koju nije mogao odbiti, iako zasad nije poznato koliko će zarađivati.

Biliću će to biti sedmi klub u samostalnoj trenerskoj karijeri nakon Hajduka, Lokomotiva, Bešiktaša, West Hama, Al-Ittihada i WBA-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...