GOCA TRŽAN O BRAČNOM DRUGU: "Bojim se da će i u švaleraciju da me povede, mi sve..."

"...zajedno radimo."

  • Estrada

  • 06. Jan. 2021  06. Jan. 2021

  • 0

Pjevačica Goca Tržan već je godinama u skladnom braku s Radomirom Novakovićem Rašom, od kojeg je starija 14 godina.

Za njen odličan izgled najviše je zaslužno to što je sretna i ispunjena, a s Rašom je prvenstveno najbolji prijatelj te među njima nema nikakvih tajni, a često je i zasmijava do suza. Osim što svakodnevno dijele dobro i zlo, Goca sa suprugom ide čak i na vježbanje, gdje joj je on glavni partner. Iako je neko ko podržava flert i smatra da u tome nema ničeg lošeg te da to može samo da imponuje, prevaru ne bi oprostila.

"Mi sve zajedno radimo, mi nigde ne idemo jedno bez drugog. Bojim se da će i u švaleraciju da me povede", našalila se pjevačica. "Lampice mi se pale kada se uključe emocije, posvećenosti vremena i pažnje nekom drugom. To se do sada nije desilo", ispričala je pjevačica u emisiji na "Kurir" televiziji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...