TAKO SU MEKANI I TOPLI: Ovo su najljepše bunde i teddy kaputi koje se isplati imati u ormaru

Šarmantni modeli za one najhladnije dane koji su pred nama.

  • Žena

  • 07. Jan. 2021  07. Jan. 2021

  • 0

Pred nama su sve hladniji dani u kojima ćemo posezati za onim najtoplijim komadima odjeće, u kojima ćemo se osjećati ugodno i toplo. Nova sezona donijela nam je nove modne trendove i favorite, a među najpoželjnijim modelima i ove jeseni našli su se svestrani kaputi.

Osim klasičnih kaputa od vune, u kolekcijama brojnih brendova istaknuli su se i modeli od mekanog umjetnog krzna koji su savršen izbor upravo za one najhladnije dane, koji su tek pred nama.
 

Mekane bunde te topli teddy kaputi u trendu su već nekoliko sezona, a njihova popularnost se nastavlja i ove jeseni i zime. Obožavaju ih nositi i brojne trendseterice, a modeli iz najnovijih kolekcija vrlo su elegantni te nosivi u svim prilikama.
 
Iako se u ponudi brendova ističu bunde u neutralnim nijansama, u kolekciji gotovo svakog brenda naći će se i barem jedan model u vibrantnoj boji koji će zasigurno začiniti tmurne zimske dane.
 

Najtoplije modele pronašle smo u aktuelnim kolekcijama naših omiljenih brendova, a svi izgledaju izuzetno šarmantno. Takvi su kaputi svestrani pa ćete ih moći nositi u svim kombinacijama, a odlično pristaju uz ležerne, ali i neke svečanije outfite.
 

Izvor: Zena.ba
Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Mohito, Reserved

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...