ZASTRAŠUJUĆE: Pogledajte najbolji snimak juriša Trumpove rulje, ovako je došlo do provale u Kongres (VIDEO)

Snimak je nastao sa pozicije iza barikada koje su Trumpove pristaše lako savladale.

  • Šareni svijet

  • 07. Jan. 2021  07. Jan. 2021

  • 0

Ako je suditi po snimku juriša pristalica predsjednika Sjedinjenih Američkih Država na odlasku Donalda Trumpa, koja je prvotno objavljena na platformi TikTok pa potom podijeljena na društvenoj mreži Twitter, nasilnici su vrlo lako savladali snage reda i mira koje su nastojale osigurati da ne dođe do proboja i zauzimanja američkog parlamenta, piše "New York Post".

Snimak je nastao sa pozicije iza barikada koje su Trumpove pristaše lako savladale. Razularena masa potom je bez većih problema probila policijski kordon te se stala probijati prema Predstavničkom domu i Senatu Kongresa SAD-a. Na snimku se može vidjeti kako nasilnici mašu američkim zastavama, bacaju predmete te se čak fizički natežu sa policijom.

U trenutku kada se dogodi veći proboj Trumpovih simpatizera, može se čuti navijanje i urlanje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...