NURKIĆ NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM: Ovaj put je oduševio Dinu Merlina (VIDEO)

Jusuf Nurkić, košarkaš Portland Trail Blazersa, objavio je na svom Facebook profilu video sa zagrijavanja prije utakmice.

  • Show

  • 07. Jan. 2021  08. Jan. 2021

  • 0

Uoči posljednje utakmice u sali Portlanda zasvirala je i pjesma Dine Merlina.

 Nurkić je to podijelio na društvenim mrežama uz tagove #hadžomoj i #nemaBosnejel?

Inače svirala je pjesma sa novog albuma Čarobnjaka, pjesma Mi.

Podsjećamo, u oktobru prošle godine jedan od najboljih bh. košarkaša Jusuf Nurkić u Sarajevu bio je sa Dinom Merlinom.

Susret je bio planiran mnogo ranije, ali pandemija koronavirusa je odlagala viđenje istinskih ljudskih, ali i muzičkih i sportskih veličina.

Druženje je trajalo kratko, zbog mjera sigurnosti, ali dovoljno da se u razgovoru evociraju uspomene, naprave planovi za budućnost... 

Nurkić je prije dvije godine na NBA utakmici protiv Los Angeles Clippersa bio zadužen za izbor muzike, pa je s razglasa krenula jedan od Dininih najvećih hitova - pjesma "Nek' padaju ćuskije”.

Dino Merlin je tokom druženja Jusufu prenio istorijat kako je nastala ova pjesma, te koliko je ona utjecala na njegovu karijeru.

Pjesma svakako ima svoju priču, i mnogo je doprinijela karijeri Dine Merlina, pa se muzička legenda našalila:

"Kada budeš imao novu play listu za NBA utakmice, dozvoli da ti ja preporučim koje će to biti pjesme", na što je Nurkić bio saglasan.

(Radiosarajevo.ba)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...