DRAMA U SARAJEVU ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Ima uhapšenih...

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 08. Jan. 2021  08. Jan. 2021

  • 0

Službenici Treće policijske uprave Sarajevo sinoć su u 21:20 sati uhapsili tri osobe zbog pokušaja ubistva.

Kako je saopćeno iz MUP-a KS, radi se o osobama L. Č. (2001.), A. Č. (2002.), i S. G. (2002.), svi nastanjeni u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo ubistvo u pokušaju, piše N1.

“Isti su navedenog dana u 19:40 sati u ulici Humska, općina Novo Sarajevo, oštrim predmetom nanijeli teške tjelesne povrede osobi inicijala A. S. (1996.). Povrijeđenom je ljekarska pomoć ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom je u UKC-u Sarajevo na Klinici za torakalnu hirurgiju zadržan na daljnjem liječenju”, naveli su iz MUP-a KS.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj na mjestu događaja obavili su policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, a pronađeno je i izuzeto sredstvo izvršenja – nož.

Navedene osobe predate su u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad njima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...