ŠOKANTAN SNIMAK IZ NAPULJA: Ogromna rupa gutala automobile kod Covid-centra

Na parkiralištu u blizini Covid-centra u Napulju jutros se uz buku, lomljavu i zvuk eksplozije otvorio veliki krater u zemlji, dubok 20 metara.

  • Šareni svijet

  • 08. Jan. 2021  08. Jan. 2021

  • 0

U ponor su se uz buku sručile tone zemlje, asfalta, kamenja i nekoliko automobila koji su tu bili parkirani.

Na licu mjesta, piše agencija Agi, nalaze se vatrogasci koji uz pse tragače pokušavaju utvrditi da li se među urušenim materijalom i vozilima nalaze i osobe. Za sada nema informacija o povrijeđenima ili eventualno nestalima.

Krater i urušavanje zemlje su oštetili kablove i cijevi pa je bilo neophodno evakuisati hostel, zgradu gdje su smješteni lakši Covid-pacijenti, ali centralna bolnica i glavni Covid-centar nisu pretrpjeli štetu niti su ugroženi pa nastavljaju s radom.

Vlasti isključuju mogućnost namjerne eksplozije, a policija istražuje uzroke. Agencija podsjeća da su proteklih dana u Napulju bile velike kiše.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...