PANDEMIJA PROMIJENILA TRENDOVE: Ove vjenčanice će biti popularne u 2021. godini

U skladu sa potrebom za praktičnim rješenjima, modni stručnjaci izdvajaju dvodijelne kombinacije kao jedan od najvećih vjenčanih trendova u novoj godini.

  • Žena

  • 09. Jan. 2021  09. Jan. 2021

  • 0

Iza nas je godina koja se pokazala poprilično zahtjevnom u svakom pogledu pa tako i kada su u pitanju vjenčanja. Vjenčanja i svadbe su se otkazivale ili prilagođavale novonastaloj situaciji, mijenjali su se planovi i želje. U skladu s tim, promijenili su se i trendovi po pitanju vjenčanica. Mnoge dame i dalje žele bajkovite i raskošne modele za svoj veliki dan, ali sve je više žena koje traže nešto mnogo praktičnije. Njih će sigurno obradovati vijest da im ovogodišnji trendovi idu naruku.

DVODIJELNE KOMBINACIJE

U skladu sa potrebom za praktičnim rješenjima, modni stručnjaci izdvajaju dvodijelne kombinacije kao jedan od najvećih vjenčanih trendova u novoj godini. Ovo je, zapravo, povratak starim trendovima iz šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća, kada su kostimi bilo vrlo popularan odabir za dolazak pred matičara ili oltar, piše Zadovoljna.hr.

Bianca Jagger udala se za Micka Jaggera u dvodijelnom kostimuBianca Jagger udala se za Micka Jaggera u dvodijelnom kostimu (Foto: Profimedia)

Tako se bijeli dvodijelni kostim koji je Bianca Jagger nosila na svom vjenčanju sa Mickom Jaggerom, do danas pamti kao jedna od najboljih vjenčanih kombinacija među slavnima.

Amal Clooney udala se za Georgea Clooneyja u kompletu Stelle McCartneyAmal Clooney udala se za Georgea Clooneyja u kompletu Stelle McCartney (Foto: Profimedia)

Ništa manje originalnija i ljepša nije bila Amal Clooney na svom civilnom vjenčanju s Georgeom Clooneyjem u hlačama i topu britanske dizajnerice Stelle McCartney.

Kaviar Gauche vjenčano odijeloKaviar Gauche vjenčano odijelo (Foto: Getty Images)

Bez obzira na šta se odlučite, kombinaciju s hlačama ili suknjom, pogriješiti ne možete, a definitivno možete dobiti vrlo originalnu i efektnu zamjenu za klasične vjenčanice.

Kaviar GaucheKaviar Gauche (Foto: Getty Images)

JEDNOSTAVNI MODELI HALJINA

Jednostavnost i samo jednostavnost. To je osnovna značajka drugog velikog trenda. Jednostavan kroj i što manje dodataka – tako bismo ga mogli sažeti.

Oscar de la RentaOscar de la Renta (Foto: Getty Images)

U 2021. godini najviše će se nositi vjenčanice koje ne opterećuju mladenku svojim krojem, udobne, praktične i nosive, bez previše voluminoznih dodataka.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte modele vjenčanica iz starih kolekcija raznih brendova koje odgovaraju novim trendovima.

Christian SirianoChristian Siriano (Foto: Getty Images)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...