FAHRETA SE PREVIŠE OPUSTILA: Lepa Brena osvanula u kupaćem kostimu, pljušte reakcije

Pjevačica je nedavno otputovala na Maldive, a na društvenim mrežama obožavaocima često pokazuje fotografije s luksuznih putovanja. 

  • Estrada

  • 11. Jan. 2021  11. Jan. 2021

  • 2

Nema zime za Lepu Brenu (60). Pjevačica je nedavno otputovala na Maldive, a na društvenim mrežama obožavaocima često pokazuje fotografije s luksuznih putovanja. 

S obzirom na to da mjesecima nema nastupa, Brena je odlučila slobodno vrijeme iskoristiti za provode. Preko ljeta je posjetila Monako, Italiju, Crnu Goru i Hrvatsku, a sada je red došao na otočnu državu u Indijskom okeanu koju mnogi nazivaju i 'rajem na zemlji'.

  24sata

Foto: Privatni album

Sada je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, a na licu, sudeći po komentarima, nema ni trunku šminke. No, neki pratioci smatraju kako se pjevačica ne ponaša u skladu sa svojim godinama. 

- Malo si se opustila. Imaš previše godina da bi se fotkala u ovako oskudnom izdanju - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Breni na putovanju društvo pravi suprug Slobodan Boba Živojinović (57), s kojim uživa na egzotičnoj destinaciji. 

24sata

Foto: Instagram 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...