NAGLI PAD TEMPERATURE, KIŠA, SNIJEG: Evo šta je jutros zabilježio fotoreporter "SB-a" na ulicama Sarajeva... (FOTO)

Pogledajte fotogaleriju.

  • Vijesti

  • 11. Jan. 2021  11. Jan. 2021

  • 0

Bosnu i Hercegovinu će u narednih nekoliko dana zahvatiti hladno vrijeme sa padavinama, a temperature zraka će znatno pasti, čak i do minus devet Celzijevih stepeni.

Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZ), danas će biti oblačno, u Bosni sa slabim snijegom, a u Hercegovini povremeno i ponegdje sa slabom kišom. Jutarnja temperatura od -7 do -1, na jugu od 1 do 6, a dnevna od -4 do 1, na jugu od 4 do 8 stepeni.

A kakvo je jutro u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, pogledajte u fotogaleriji koju je jutros zabilježio fotoreporter "Slobodne Bosne".

(Sl. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...