MAHIR BEATHOUSE PROZVAO MISIMOVIĆA: "I dedo mu je išao na meeting"

Čini se da i Misimović ovih dana ima nešto više vremena pa je jutros razgovarao sa Mahirom Sulejmanovićem, poznatijim kao Mahir Beathouse.

  • Estrada

  • 12. Jan. 2021  12. Jan. 2021

  • 0

Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović imao je u proteklom periodu mnogo posla.

Kao član Stručne komisije, koju je činio s Emirom Spahićem, nekadašnja “desetka” "Zmajeva" predložila je Izvršnom odboru bugarskog stručnjaka Ivayla Peteva za novog selektora našeg nacionalnog tima.

Ipak, izbor nasljednika Dušana Bajevića trenutno je u pat-poziciji nakon što je prekinuta posljednja sjednica Izvršnog odbora FSBiH.

Čini se da i Misimović ovih dana ima nešto više vremena pa je jutros razgovarao sa Mahirom Sulejmanovićem, poznatijim kao Mahir Beathouse.

alt

Muzičar koji je neizostavan dio benda Dine Merlina, Misimovića je nakon razgovora “prozvao” na Instagramu.

- Jutarnji razgovor, al’ žuri mi Misimović na meeting. I dedo mu je išao na meeting, pošto su rodom iz Seatllea – napisao je Sulejmanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...