TRAGIČNO JUTRO U ZENICI: U tuči ubijen muškarac, počinilac u bijegu, najvjerovatnije je pobjegao u kombiju...

Na mjestu događaja nalazi se veliki broj policijskih službenika, a uviđajem rukovodi dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

  • Hronika

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 1

Jedna osoba je ubijena u zeničkom naselju Nova Zenica, i to nakon tučnjave koja je policiji prijavljena oko 10 sati. Aldina Alić, glasnogovornica Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, kazla je u izjavi za Klix.ba da je Policijska stanica Centar dojavu o tučnjavi u ulici Nikole Tesle dobila oko 9:55 sati.

"Dolaskom patrola na mjesto događaja pronađeno je beživotno tijelo jedne osobe, a policija trenutno traga za jednom osobom koja se može dovesti u vezu s ovim slučajem", kazal je Alić te dodala da će više informacija biti poznato po završetku uviđaja.

Prema tvrdnjama očevidaca, u blizini se nalazio i kombi za kojim se trenutno traga, piše Klix.ba.

Na mjestu događaja nalazi se veliki broj policijskih službenika, a uviđajem rukovodi dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...