IRMA BARALIJA NAPALA AVDU AVDIĆA: Zasmetalo joj objavljivanje informacija o izbornoj krađi u korist Bh. bloka u Mostaru

Drama oko mostarskih izbora se ne stišava. Nakon što je portal Istraga.ba urednika Avde Avdića objavio dva teksta u kojima su dokazane izborne krađe u korist kandidata "Koalicije za Mostar" i Bh. bloka, uslijedile su oštre reakcije, a posljednja dolazi od Irme Baralije, nositeljice liste Bh. bloka za izbornu jedinicu Stari grad.

  • Mini market

  • 13. Jan. 2021  13. Jan. 2021

  • 0

Podsjećamo, portal Istraga.ba jučer je objavio tekst u kojem je dokazao kako je prilikom prvog brojanja glasova u Mostaru, u korist Irme Baralije dopisano 14 glasova više nego što je osvojila na biračkom mjestu Brankovac 5, a njenom koalicionom partneru Sanelu Žuljeviću, inače bratu SDP-ovog visokog zvaničnika Anera Žuljevića, dopisan je čak 61 glas više.

Tako je danas članica Naše stranke prozvala novinara Avdu Avdića zbog objavljivanja podataka o ovoj izbornoj krađi, aludirajući da je bio pristrasan prilikom pisanja teksta.

Ako može neko da javi Avdi Avdiću i njegovom portalu Istraga.ba da su mi na Carini ukrali 45 preferencija, da vidimo hoće li s istim žarom napisati članak i staviti bombastični naslov kao što je to učinio jučer”, napisala je na Facebooku Irma Baralija.  

Ako moze neko da javi Avdi Avdicu I njegovom portalu Istraga.ba da su mi na Carini ukrali 45 preferencija, da vidimo...

Posted by Irma Baralija on Wednesday, 13 January 2021

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...