OPET JE USPIO SVE DA ŠOKIRA: Dok traje rasprava o opozivu oglasio se Trump, evo šta sad traži...

- To je nešto za šta se nikada nisam zalagao, a ni Amerika. Pozivam sve Amerikance da pomognu u smirivanju strasti i tenzija. Hvala vam - rekao je Tramp, prenosi "Independent".

  • Svijet

  • 13. Jan. 2021  14. Jan. 2021

  • 5

Predsjednik SAD Donald Tramp je u najnovijem obraćanju naciji preko kanala Foks njuz rekao da ne stoji iza napada na Kongres prošle nedjelje i pritom je pozvao Amerikance da smire strasti, u vrijeme dok se u Predstavničkom domu govori o njegovom opozivu.

U svjetlu izveštaja o novim demonstracijama, molim vas da ne bude nikakvog nasilja, nikakvog kršenja zakona, ni vandalizma bilo koje vrste. To je nešto za šta se nikada nisam zalagao, a ni Amerika. Pozivam sve Amerikance da pomognu u smirivanju strasti i tenzija. Hvala vam rekao je Tramp, a prenosi Independent.

On je pozvao i “velike tehnološke kompanije” kao što su Fejsbuk i Tviter, da pomognu oko “mirne tranzicije vlasti” naredne nedjelje.

 

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...