O OVOME BRUJI SRBIJA: Snimljen prvi poljubac Cece i njenog mlađeg ljubavnika, ali ni to nije sve... (VIDEO)

Javnost je nedavno saznala da se srbijanska pjevaljka Svetlana Ceca Ražnatović već neko vrijeme zabavlja s biznismenom Bogdanom Srejovićem.

  • Estrada

  • 14. Jan. 2021  14. Jan. 2021

  • 2

Upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a poslije nekoliko sedmica druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu, a ekipa "Paparaco lova" uhvatila ih je u Beogradu.

  Ceca i BogdanScreenshot

Pao je i prvi poljubac u javnosti.

 

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlaze u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini, gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošao nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala - otkrio je izvor koji je do detalja upućen u vezu srbijanske pjevaljke i biznismena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...