TO ĆE BITI TANDEM IZ SNOVA: Mario Mandžukić prošao ljekarske preglede, stiže u redove italijanskog velikana

Iskusni napadač Mario Mandžukić (34) karijeru će nastaviti u Italiji.

  • Sport

  • 15. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 0

Mandžukić se vraća u Seriju A, ali umjesto u dresu Juventusa, gledat ćemo ga u dresu Milana. Navodno je sve dogovoreno i Hrvat će kao slobodan igrač potpisati ugovor s "Rossonerima".

On je, tvrdi "Calciomercato", odradio i dio ljekarskih pregleda i danas ili najkasnije sutra potpisat će za vodeću ekipu Serije A.

U Milanu su odlučili na ovaj način da riješe pitanje drugog napadača koji bi rasteretio Zlatana Ibrahimovića, ali koji bi, baš poput Ibre, svojim iskustvom doprinio ekipi na putu do velikih ostvarenja ove sezone.

Posljednji angažman Mandžukić je imao u Kataru, gdje je kratko igrao za Al-Duhail, a u Evropi je, prije Juventusa, nastupao za Atletico, Bayern, Wolfsburg i Dinamo Zagreb.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...