POČINJE JURIŠ NA TITULU PRVAKA: Mario Mandžukić stigao u Italiju, navijači mu priredili doček (VIDEO)

Mario Mandžukić je sletio u Milano i danas bi trebao da potpiše ugovor sa slavnim klubom sa San Sira.

  • Sport

  • 18. Jan. 2021  18. Jan. 2021

  • 0

Njega su na aerodromu u Milanu dočekali novinari i navijači koji su mu pjevali navijačke pjesme i koji su sretni što u njihov tim stiže tako iskusan napadač koji je igrao za velike timove kao što su Bayern, Juventus, Atletico...

U Milan stiže kao slobodan igrač, vjeruje se da će potpisati na 18 mjeseci i njegov zadatak bit će da rastereti Zlatana Ibrahimovića u napadu i da ekipi pomogne u ostvarivanju ciljeva. Prvobitno je to bio plasman u Ligu prvaka, ali ambicije su se s vremenom povećavale i sada se priča o tituli.

Milan je od početka prvenstva na prvom mjestu i glavni je kandidat za "Scudetto".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...