DOGODI SE ČAROLIJA: Supruga Tarika Filipovića iznenadila fotografijama (FOTO)

Zahvalila je fotografu na "najdražim fotkama ikad".

  • Show

  • 15. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 0

Lejla Filipović, nekadašnja manekenka i supruga voditelja Tarika Filipovića, iznenadila je pratioce na Instagramu novim fotografijama.

U objavi je priznala da je uvijek uživala u snimanju fotografija, piše Radiosarajevo.ba.

"Uvijek sam beskrajno uživala u fotografiranjima i vrijeme nije ništa učinilo protiv toga... a onda, nakon dugo vremena, dogodi se ovakva čarolija. A da se dogodio film, možda bi se zvao 'Kad je Šime sreo Lejlu'", napisala je Filipović.

Zahvalila je fotografu na "najdražim fotkama ikad".

"Za mene najljepša žena Hrvatske i poslije dvadesetak godinica", napisala je jedna od pratiteljica na Instagramu.

Nekadašnju manekenku sigurno su obradovali i drugi komentari, poput: "Ovo nije realno koliko si lijepa", "Ti si kao vino. Nestvarno lijepa" te "Predivna."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...