BAŠ JE MUHANATA: Glumica otkrila da prezire svoje ime

"To čini samo moja majka, i to kada je stvarno, stvarno ljuta na mene..."

  • Show

  • 15. Jan. 2021  15. Jan. 2021

  • 0

Glumica Anne Hathaway otkrila je kako ne voli da je zovu imenom.

U emisiji "The Tonight Show" objasnila je da prezire kada je zovu Anne, ali je, jednostavno, "zapela" s tim imenom kad je bila prinuđena da izabere kako će joj biti umjetničko ime.

"Imala sam 14 godina i glumila sam u nekoj reklami. Pitali su me kako želim da me zovu. Tada mi se činilo da je moje pravo ime dobar izbor pa sam rekla da ću se i zvati Anne Hathaway. Nije mi ni palo na pamet da će me tako zvati cijeli život."

Kako je dodala, u privatnom životu niko je ne zove Anne. "To čini samo moja majka, i to kada je stvarno, stvarno ljuta na mene. Kad god mi se neko imenom obrati u javnosti, pomislim da će da me naruži zbog nečega", kaže ona.

Na filmskom setu, kako kaže, kolege moraju da smisle neki drugi naziv, odnosno da nađu neko "zaobilazno rješenje" kada joj se obraćaju.

"Obraćaju mi se sa Hat, ili Enny, ili šta god... sve je bolje nego da me zovu Anne", objasnila je.

(Superzena.b92.net) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...