IZDANJE BEZ GRUDNJAKA: Severina objavila nikad viđenu fotografiju sa Maldiva

Severina je na Instagramu objavila fotografiju sa Maldiva gdje je provela Božić 2018. godine i dočekala 2019. godinu sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom.

  • Show

  • 16. Jan. 2021  16. Jan. 2021

  • 0

Sa svojim fanovima na Instagramu podijelila je dosad neviđenu fotografiju s tog putovanja, na kojoj pozira na predivnoj pješčanoj plaži uz more, dok na sebi nosi dugu lepršavu haljinu bez grudnjaka, koju je dizajnirala hrvatska dizajnerica Matija Vuica.

Severina se i tada hvalila svojom figurom u kupaćem kostimu, a ako je suditi prema komentarima, teško je procijeniti jesu li njeni fanovi bili više oduševljeni badićem koji nosi ili njenom vitkom figurom s obzirom na to da je te godine proslavila 46. rođendan.

(Dnevnik.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...