OBJAVLJENA PRVA ČEDINA FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE: Supruga progovorila o dijagnozi...

Supruga lidera LDP-a Jelena Jovanović izjavila je prije nekoliko dana za “Blic” da je konačna dijagnoza uspostavljena poslije nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

  • Politika

  • 17. Jan. 2021  18. Jan. 2021

  • 1

Lider LDP-a Čedomir Jovanović koji se zbog komplikacija izazvanih upalom pluća nalazi u KBC Dragiša Mišović, konačno se osjeća bolje.

"Blic” je objavio prvu fotografiju lidera LDP-a iz bolničkog kreveta. 

Ljekari su nakon nedjelju dana ispitivanja uspjeli da nađu dijagnozu i Jovanović je odreagirao na terapiju. 

  • Jovanović: Osjeća se bolje

Supruga lidera LDP, Jelena Jovanović izjavila je prije nekoliko dana za “Blic” da je konačna dijagnoza uspostavljena poslije nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

- Lekari su konstatovali upalu levog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i posle nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dela kičme, odakle verovatno i potiču bolovi koje je trpeo. Koktel antibiotika deluje, parametri su konačno bolji. Usled saradnje lekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i posle sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mesecima - navela je Jovanovićeva.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...