NEBOJŠA MEDOJEVIĆ: "Pristalica sam hemijske kastracije silovatelja"

Jedan od lidera DF-a i predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević osudio je nasilje nad djecom i ženama, a posebno silovanje.

  • Regija

  • 18. Jan. 2021  19. Jan. 2021

  • 1

“Pristalica sam ekstremnih sankcija za silovatelje. Od hemijske kastracije do doživotne robije. Podrška za Milenu Radulović i za sve žrtve silovanja”, napisao je Medojević na Twitter-u.

Beogradska glumica Milena Radulović i još nekoliko polaznica glume prijavilo je vlasnika škole glume Miroslava Miku Antića za silovanje i seksulano uznemiravanje.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...