STANIVUKOVIĆ S ČLANOVIMA GRUPE "PRAVDA ZA DAVIDA": "Progona više neće biti, na TRGU ĆEMO POSTAVITI..."

– Nova klima se osjeti u gradu, progona više nikada neće biti. Po prvi put, nakon skoro tri godine, članovi grupe „Pravda za Davida“ su dobrodošli u Gradsku upravu. Spomenik demokratiji biće obećana govornica na Trgu, i to vrlo brzo, kao simbol kraja glasnom ćutanju koje je prekinuto našom pobjedom. Naša ideja je grad bez podjela, grad koji je otvoren za sve, jer ja nisam gradonačelnik koji će da ćuti na nepravdu i kriminal – napisao je Stanivuković na svomFacebook profilu.

  • Politika

  • 19. Jan. 2021  19. Jan. 2021

  • 0

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković ugostio je u Gradskoj upravi članove grupe "Pravda za Davida".

Stanivuković je poručio da nije gradonačelnik koji ćuti na nepravdu i kriminal.

– Nova klima se osjeti u gradu, progona više nikada neće biti. Po prvi put, nakon skoro tri godine, članovi grupe „Pravda za Davida“ su dobro došli u Gradsku upravu. Spomenik demokratiji biće obećana govornica na Trgu, i to vrlo brzo, kao simbol kraja glasnom ćutanju koje je prekinuto našom pobjedom. Naša ideja je grad bez podjela, grad koji je otvoren za sve, jer ja nisam gradonačelnik koji će da ćuti na nepravdu i kriminal – napisao je Stanovuković na svom fejsbuk profilu.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...