IZETBEGOVIĆ DOČEKAO VAŽNE GOSTE: Razgovor o političkoj situaciji i budućim projektima

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović danas je primio delegaciju SDA iz Zeničko-dobojskog kantona, s kojom je razgovarao o rezultatima izbora i aktuelnoj političkoj situaciji.

  • Politika

  • 19. Jan. 2021  19. Jan. 2021

  • 2

Predsjednik Kantonalnog odbora SDA Zeničko-dobojskog kantona Miralem Galijašević, novoizabrani gradonačelnik Visokog Mirza Ganić i nosilac liste SDA u Visokom na proteklim izborima Esad Semić informirali su predsjednika Izetbegovića o izbornim uspjesima koje je stranka ostvarila, naročito u Visokom.

Razgovarano je o budućim aktivnostima i planovima SDA Zeničko-dobojskog kantona, kao i o projektima na lokalnom nivou koje novoizabrana vlast u Visokom planira realizirati.

Predsjednik Izetbegović čestitao je gradonačelniku Ganiću i SDA Visoko na pobjedi, ističući da način rada SDA u ovom gradu može biti primjer i drugim sredinama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...