HARADINAJ SE POIGRAVA SA PREDSJEDNIKOM SRBIJE: "Nemojte se plašiti, gospodine Vučiću, nema potrebe da..."

Lider Alijanse za budućnost Kosova i bivši kosovski premijer Ramush Haradinaj rekao je da sve dok djeluje opasno Vučiću i Srbiji, to znači da je "na pravom putu".

  • Regija

  • 19. Jan. 2021  19. Jan. 2021

  • 1

Haradinaj je na Facebooku, reagujući na Vučićevu izjavu da je njegova najava o ujedinjenju s Albanijom prijetnja regionu i svijetu,  poručio Vučiću da se ne plaši.

„Nemojte se plašiti, gospodine Vučiću, nema potrebe da budete nervozni. Kosovo samo traži ono što mu pripada“, napisao je.

Poručuje da, ako predsjednik Srbije i ostali žele da izbjegnu referendum o ujedinjenju Kosova s Albanijom 2025. godine, postoji jednostavan način – „da Srbija prizna Kosovo kao nezavisnu državu“.

Për sa kohë i dukem i rrezikshëm Aleksandër Vuçiqit dhe Serbisë, jemi në rrugë të drejtë! Mos keni frikë,...

Posted by Ramush Haradinaj on Tuesday, 19 January 2021

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...