OVE HALJINE SU IZABRALE PRVE DAME ZA INAUGURACIJU: Modne kombinacije koje ostavljaju bez daha

S nestrpljenjem se čeka modno izdanje nove prve dame SAD-a.

  • Žena

  • 20. Jan. 2021  20. Jan. 2021

  • 0

Inauguracija novoizabranog američkog predsjednika Joea Bidena bit će održana danas, a mnoge oči bit će usmjerene ka njegovoj supruzi Jill Biden i ka njenom stilu.

S nestrpljenjem se čeka modno izdanje nove prve dame SAD-a, a ususret tome podsjećamo šta su prethodne supruge američkih predsjednika nosile na inauguracijama i inauguracionim balovima.

Melania Trump

Još aktuelna prva dama Amerike Melania Trump nosila je 2017. na inauguraciji supruga Donalda Trumpa plavo odijelo Ralfa Laurena.

alt

Na inauguracionom balu pojavila se u dugoj bijeloj haljini dizajnera Ervija Pjera, bivšeg kreativnog direktora brenda „Carolina Herrera”, a učestvovala je u izradi haljine.

alt


Michelle Obama

Michelle Obama je na drugoj inauguraciji supruga Baracka Obame 2013. u Washingtonu nosila elegantni kaput i “J. Crew” cipele.

alt

Na balu se pojavila u crvenoj haljini Jasona Vua i cipelama koje je dizajnirao Jimmy Chu.

alt


Laura Bush

Supruga Georgea Busha Laura je za dan kada je njen muž preuzeo predsjedničke funkcije odabrala bijelu boju, piše Hayat.ba.

alt

Bilo je to 2005. kada je na inauguracioni bal ušetala u svjetlucavoj haljini Oscara de la Rente.

 alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...