NIJE MU POMOGLA NI PROMJENA IMENA: U Banjoj Luci uhapšen još jedan bjegunac za kojim je tragao Interpol

U toku je kriminalistička obrada.

  • Hronika

  • 20. Jan. 2021  20. Jan. 2021

  • 0

Izvor iz policije objasnio je da je bjegunac otkriven nakon kriminalističko-tehničke obrade, odnosno nakon uzimanja otiska prsta.

- Tokom istrage, utvrđeno je da je bjegunac iz Srbije, koji se zvao Slobodan Đaković i za kojim je raspisana međunarodna potjernica, u Sanskom Mostu promijenio svoje ime i prezime u Boban Munjiza - objasnio je izvor iz policije.

Policijska uprava Banja Luka danas je saopštila da je identifikovala i uhapsila osobu inicijala B. M. iz Banje Luke za kojim je Interpol Beograd raspisao potjernicu zbog počinjenog krivičnog djela oružano razbojništvo, piše "Srpskainfo".

– Kod B. M. je pronađena i oduzeta falsifikovana vozačka dozvola Republike Srbije te je u vezi s tim u toku rad na dokumentovanju krivičnog djela falsifikovanje isprave. Po završetku navedenih aktivnosti, lice će biti predato u Sud Bosne i Hercegovine radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadležnosti - saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...